Ştiri

Termene prelungite pe apelurile dedicate sprijinirii tinerilor NEETs și integrării refugiaților din Ucraina!

ESFA în calitate de operator de program a anunțat în cursul lunii februarie 2024 prelungirea perioadei de depunere pe apelurile de proiecte:

  • Inovații sociale pentru îmbunătățirea calificărilor tinerilor vulnerabili, în special a tinerilor NEETs – noul termen limită de depunere a proiectelor este 27 martie 2024. Obiectivul apelului este de a dezvolta competențele tinerilor vulnerabili și, în special, ale tinerilor care nu au un loc de muncă, nu urmează o formă de învățământ sau o formare profesională (NEETs), prin reangajarea acestora în procesul de învățare și prin promovarea (re)integrării lor pe piața muncii. Detalii aici
  • Abordări inovatoare pentru atenuarea consecințelor societale ale războiului de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei în țările UE  - noul termen limită de depunere a proiectelor este 30 mai 2024. Apelul va susține proiecte transnaționale care vizează transferul sau extinderea inovațiilor sociale și contribuie la integrarea și incluziunea socială a refugiaților și la ameliorarea consecințelor crizei asupra societăților statelor membre. Detalii aici.

Sursa: ESFA

Vizualizări: 25