Despre punctul de contact

Puncte de contact naționale EaSI

Ca parte a eforturilor de diseminare a informațiilor și suport acordat organizațiilor interesate, Comisia Europeană a lansat în 2021 un apel de proiecte prin care să fie sprijintă înființarea de puncte naționale de contact care să funcționeze în fiecare din statele membre pentru a promova componenta EaSI și rezultatele acesteia. Scopul este de a genera o creștere a participării la componenta EaSI și extinderea, replicarea și/sau integrarea rezultatelor obținute de proiectele EaSI.

Punct de contact pentru România

În România, Punctul de Contact Național pentru componenta „Ocuparea forței de muncă și inovare socială” (EaSI) a Fondului Social European Plus (FSE+) este operat de fonduri-structurale.ro (Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL) cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. 

Ne puteți contacta la următoarele coordonate:

  • Email: contact@fonduri-easi.ro
  • Telefon: +40725 072 500
  • Persoană de contact: Cristina Pojoga

Despre fonduri-structurale.ro

Fonduri-structurale.ro este liderul surselor online de informare despre finanțări nerambursabile. Comunitatea fonduri-structurale.ro numără peste 120.000 membri înregistrați, peste 13000 de abonați la newsletter și peste 28.000 de prieteni în social media.

Portalul a primit Diploma de excelență în popularizarea, gestionarea și pregătirea programelor co-finanțate din Fonduri Europene acordată de Fundația EUROLINK – Casa Europei (2008) și Premiul de excelență pentru promovarea spiritului și valorilor europene acordat de Institutul European din România (2014). Este singura inițiativă românească premiată în cadrul competiției organizate de Comisia Europeană Altiero Spinelli Prize for Outreach: Spreading Knowledge about Europe (2017).

Fonduri-structurale.ro este organizatorul campaniei „Succesul e …MOLIPSITOR!” și al Galei Fondurilor Structurale în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România. La cele două ediții ale Galei Fondurilor Structurale (2014 și 2017), peste 50 de proiecte derulate în România au fost recompensate pentru rezultatele lor.

Pentru mai multe detalii despre activitatea noastră, click aici.