Ştiri

EaSI: Sesiune de întrebări și răspunsuri privind apelul dedicat inițiativelor inovatoare de atenuare a consecințelor societale ale războiului din Ucraina

Centrul European de Competență pentru Inovare Socială  (ESFA - Lithuanian European Social Fund Agency) în calitate de operator de program organizează joi, 18 aprilie 2024, în intervalul 10:00 - 11:00 (CEST) o sesiune de întrebări și răspunsuri privind apelul „Abordări inovatoare pentru atenuarea consecințelor societale ale războiului de agresiune al Rusiei împotriva Ucrainei în țările UE” (”Innovative Approaches to Mitigate the Societal Consequences of Russia’s War of Aggression against Ukraine within EU Countries”) finanțat din FSE+ prin componenta Social Innovation+ .

Sesiunea se va axa pe furnizarea răspunsurilor la întrebările aplicanților legate de apel. Orice întrebări legate de pregătirea aplicației (referitoare la condițiile apelului, elementele esențiale ale unui proiect, activitățile eligibile, participanții eligibili, cerințele privind compoziția consorțiului, planificarea bugetului proiectului, etc.) pot fi trimise prin intermediul secțiunii relevante din formularul de înregistrare. Înainte de a trimite întrebări suplimentare, puteți consulta secțiunea Întrebări frecvente (FAQ), care este actualizată în mod regulat și oferă răspunsuri la cele mai frecvente întrebări referitoare la apel, inclusiv răspunsurile la întrebările adresate în cadrul sesiunii de informare din 27 februarie 2024.

Pentru a participa la sesiune și a primi informațiile relevante, este obligatoriu să vă înregistrați folosind link-ul de înregistrare până pe 15 aprilie, ora 11:00 (CEST). Link-ul de participare la sesiune va fi distribuit marți, 16 aprilie.

Pentru mai multe detalii puteți accesa pagina cu detalii despre această oportunitate de finanțare.

Sursa: ESFA

Vizualizări: 18