Ştiri

Se caută organizații interesate să aplice pe apelul dedicat dezvoltării de soluții de finanțare pentru întreprinderile sociale!

Groupe SOS Pulse, asociație fondată în 2006, a cărei misiune este de a sprijini antreprenoriatul de impact și de a-l face accesibil unui număr cât mai mare de persoane, dorește să se implice ca partener într-un consorțiu preexistent pentru a aplica la apelul de finanțare socială FSE-2023-Supply-Demand cu proiectul Impact Business Angels. Acest proiect francez a fost deja finanțat de două ori prin intermediul componentei EaSI :

  • Action towards the launch of a pre-seed fund and a matching platform where social enterprises and individual investors meet. Mai multe informații regăsiți aici.
  • Building bridges between Business Angels and investment funds to finance social enterprises in seed phase  (Funds II). Mai multe informații regăsiți aici.

Apelul ESF-2023-SUPPLY-DEMAND vizează mobilizarea partenerilor-cheie (investitori potențiali, intermediari financiari, organizații de sprijin și părți interesate) pentru a coopera în vederea creării unui instrument financiar concret și a unui program de pregătire pentru investiții, destinat întreprinderilor sociale care au nevoie de investiții mai mici de 500.000 EUR. 

Dacă sunteți interesat să includeți în consorțiu un partener francez cu experiență, puteți contacta Groupe SOS Pulse și/sau Pulse Impact BA prin intermediul butonului „contactați organizația" de pe plaforma Funding&Tender.

Vizualizări: 17