Ştiri

EURES 2023: Oportunități în domeniul turismului, divertismentului, ospitalității și alimentației publice

EURES organizează joi, 9 martie 2023, un eveniment dedicat tinerilor europeni dornici să lucreze în domenii precum: divertisment, dans, actorie, fitness, sport sau activități de agrement cu copiii.

În calitate de persoană aflată în căutarea unui loc de muncă, vă puteți înregistra online înainte de eveniment, puteți naviga printre angajatorii înregistrați și puteți aplica pentru posturile vacante. În timpul evenimentului, puteți:

  • să urmăriți prezentări despre oportunitățile și condițiile oferite în materie de locuri de muncă și stagii, precum și despre viața și munca în sectorul turismului, în anumite țări din sudul Europei;
  • să primiți sfaturi despre ce trebuie să luați în considerare atunci când acceptați un loc de muncă sezonier în străinătate, de la persoane care au trecut prin această experiență;
  • să fiți invitați la unul sau mai multe interviuri online;
  • să obțineți sfaturi individuale din partea personalului EURES cu privire la condițiile de viață și de muncă în Croația, Cipru, Franța, Grecia, Italia, Malta, Portugalia, Slovenia și Spania.

Dacă sunteți angajator, evenimentul va fi o ocazie ideală pentru a vă promova nevoile de recrutare în întreaga Europă și de a întâlni o gamă largă de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, cu diferite competențe lingvistice, calificări și experiențe.

Evenimentul se adresează exclusiv angajatorilor din domeniul turismului, divertismentului, ospitalității și alimentației publice cu sediul în Croația, Cipru, Franța, Grecia, Italia, Malta, Portugalia, Slovenia și Spania.

Pentru mai multe detalii click aici

Sursa: europeanjobdays.eu

Vizualizări: 116