Ştiri

Economia socială și solidară este celebrată astăzi și mâine la Timișoara! Printre activitățile la care puteți participa: târg de produse, ateliere și proiecție de filme

Timișoara celebrează luna economiei sociale printr-un eveniment menite să promoveze și să susțină economia socială în regiune. „Zilele Economiei Sociale și Solidare” se desfășoară în perioada 16-17 mai 2024 în holul Universității de Vest din Timișoara, Bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4. 

Evenimentul cuprinde un târg al organizațiilor de economie socială, degustări de produse, ateliere demonstrative, discuții cu specialiști din domeniul economiei sociale și din mediul universitar, implicați în Masteratul de Economie Socială al Facultății de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității de Vest.

Activitățile se adresează studenților, cadrelor didactice precum și oricăror altor persoane interesate să cunoască inițiative de economie socială din județul Timiș, să achiziționeze produse cu impact social pozitiv sau să identifice oportunități viitoare de colaborare. 

Programul este disponibil aici.


Evenimentul este organizat de Centrul de Resurse pentru Inițiative Etice & Solidare, APSES, Universitatea de Vest din Timișoara și Facultatea de Sociologie și Psihologie, alături de organizații partenere precum ANOFM, Centrul de Proiecte Timișoara, OilRight, oneshirt și altele.

Sursa: CRIES

Vizualizări: 50