Evenimente

Vizită de studiu axată pe lipsa adăpostului, sărăcia copiilor și viața în comunitate

Vizită de studiu axată pe lipsa adăpostului, sărăcia copiilor și viața în comunitate

Comunitatea de Practică privind Incluziunea Socială organizează evenimentul ”Exploring Inclusive Solutions: Study Visit on Homelessness, Child Poverty, and Community Living”, care va avea loc în perioada 09 – 10 septembrie 2024 la Praga, Republica Cehă.  

Pe parcursul evenimentului, participanții vor vizita inițiative de incluziune socială și vor învăța despre sistemul de incluziune socială din Republica Cehă. De asemenea, vor explora procesul de dezinstituționalizare, inițiativa Housing First și alte proiecte relevante.

În plus, participanții vor lua parte la un atelier privind designul apelurilor și dezvoltarea proiectelor, unde se va discuta despre implementarea principiului parteneriatului și despre diseminarea  informațiilor privind apelurile transnaționale.

Descarcă agenda draft a evenimentului.

Pentru a participa la eveniment, este necesar să vă înregistrați folosind link-ul de înregistrare până pe 28 iunie 2024.

Participanții confirmați vor primi o scrisoare de confirmare în cel mult 10 zile lucrătoare după încheierea înscrierii. Doar participanții care au primit scrisoarea de confirmare vor avea dreptul de a participa la eveniment.  Informații suplimentare, agenda finală și detaliile practice ale vizitei vor fi trimise participanților confirmați mai aproape de data evenimentului.  

Sursa: ESFA

Documente
Study Visit.zip