Evenimente

Eveniment privind scalarea inovării sociale

Eveniment privind scalarea inovării sociale

Reach for Change, Baltic Innovation Agency, Katalista Ventures și Social Enterprise Estonia organizează în perioada 22-23 mai un eveniment privind scalarea inovării sociale. Acesta va avea loc în format hibird și va reuni factorii de decizie din domeniul inovării sociale, experții și părțile interesate pentru un schimb practic de cunoștințe și colaborare transfrontalieră.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai bune practici și politici eficiente pentru sprijinirea inovării sociale, iar participanții vor putea să obțină perspective concrete despre oportunitățile prezente și viitoare din partea reprezentanților Centrelor Naționale de Competență pentru Inovare Socială și Comisiei Europene. Sesiunile de lucru interactive vor oferi participanților insight-uri despre starea și viitorul inovării sociale pe piața lor și vor facilita conexiuni și colaborări între factorii de decizie și actorii de inovare socială.

Agenda evenimentul este disponibilă aici.

Înscrierile se realizează prin completarea formularului de înscriere. Link-ul de participare la sesiune va fi distribuit persoanelor înregistrate mai aproape de eveniment.

Sursa: reachforchange.org