Evenimente

Euclid Network Impact Summit 2024

Euclid Network Impact Summit 2024

Euclid Network, rețea europeană de organizații care sprijină antreprenorii sociali și liderii orientați spre impact, organizează Euclid Network Impact Summit

Construit în jurul temei "Building Bridges - From Intention to Action" , Summitul va reuni o comunitate diversă de lideri. Printre aceștia se numără reprezentanți ai alianțelor non-profit și ai întreprinderilor sociale, rețele, organizații de sprijin, fundații, investitori de impact, inovatori corporativi, cadre universitare, cercetători și factori de decizie politică.

Subiecte cheie:

  • Sustenabilitatea ca stea polară: Întreprinderile sociale deschid calea către o lume durabilă, recunoscând legătura intrinsecă dintre succesul afacerii și bunăstarea planetei și a locuitorilor săi.
  • Achizițiile publice sociale ca forță transformatoare: Dinamica afacerilor evoluează pe măsură ce corporațiile își aliniază strategiile de achiziții publice la valorile sociale și de mediu, răspunzând astfel consumatorilor conștiincioși.
  • Insight-uri bazate pe date: În era procesului decizional bazat pe date, analiza cuprinzătoare a datelor de dezvoltare a întreprinderilor sociale apare ca un bun neprețuit, oferind informații despre tendințele emergente ale pieței, preferințele consumatorilor și oportunitățile de colaborare.
  • Incluziunea ca motor al inovării: Viitorul întreprinderilor sociale se axează pe incluziune, creând oportunități pentru comunitățile marginalizate, încurajând inovarea și contribuind la o societate mai echitabilă.
  • Conturarea agendei politice: Elaborarea politicilor devine esențială în crearea unui ecosistem propice pentru dezvoltarea întreprinderilor sociale. Implicarea în aceste discuții permite întreprinderilor să înțeleagă și să contribuie la evoluția peisajului, asigurând alinierea cu obiectivele societale.
  • Modelarea unui viitor marcat de diversitate și inovație: Summitul de impact al rețelei Euclid nu este doar un eveniment, ci și o piatră de hotar în modelarea viitorului. Summitul acoperă un spectru larg de subiecte, de la investiții de impact și achiziții publice sociale la finanțare din partea UE, sărbătorirea femeilor antreprenor și explorarea intersecției dintre întreprinderea socială și inteligența artificială.

Summitul va avea loc în perioada 20-21 martie, la Haga.

Biletele early bird sunt disponibile până la 19 ianuarie. 

Pentru mai multe detalii privind evenimentul, click aici.

Sursa: Euclid Network & Euclid Network Impact Summit