Evenimente

Sesiune online de informare dedicată apelului privind sprijinirea centrelor naționale de competență pentru inovare socială

Sesiune online de informare dedicată apelului privind sprijinirea centrelor naționale de competență pentru inovare socială

European Social Fund Agency (ESFA) din Lituania, în calitate de entitate selectată de Comisia Europeană pentru implementarea inițiativei FSE Inovare Socială+,  organizează o sesiune de informare pentru potențialii aplicanți la apelul „Centre naționale de competență pentru inovare socială: Building-up and Consolidating the Capacity' (ESF-SI-2023-NCC-01), care va avea loc online în data de 28 septembrie 2023 (joi), între orele 10:00 și 15:00 CEST.

În timpul sesiunii de informare, veți avea ocazia să aflați informații despre beneficiarii eligibili, procedura de aprobare, activitățile eligibile, rezultatele și produsele, bugetul, sumele forfetare, evaluarea cererilor și procesul de selecție.  De asemenea, veți fi informați cu privire la lecțiile învățate în urma apelului 2020 și perspectivele viitoare. Cei care sunt în căutarea de parteneri transnaționali vor avea ocazia de a participa la sesiuni de match-matching.

Agenda draft a evenimentului este disponibilă aici.

În vederea participării, cei interesați sunt rugați să completeze online formularul de înscriere până cel târziu în data de 25 septembrie 2023, ora 12 PM. Înscrierea prealabilă este obligatorie în vederea participării la eveniment.

Informații suplimentare, agenda finală, lista entităților care caută parteneri transnaționali și linkul către sesiune vor fi distribuite participanților înregistrați până miercuri, 27 septembrie.

Sursa: ESFA